11/02/2020 | 10:14
Kategorier: General

Ny eventkoordinator hos Danish Bartender Laug.

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til vores nye Event koordinator Timmy Pedersen. Timmy kommer fremadrettet til at stå for alle events, masterclasses, tastings etc. hos Dansk Bartender Laug.

Timmy Pedersen kommer med en stor erfaring inden for events erfaret hos Gonzo Media som Event koordinator for #Gfestival og andre events. Han har tilbragt mange år i barbranchen og kan identificere sig med Laugets mission for at bringe spillerne i oplevelsesindustrien tættere sammen. Han ser frem til at arbejde med endnu flere lag af branchen og møde nye udfordringer i samarbejde med Dansk Bartender Laug.  

 

Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang for DBL. Dette er en stor mulighed for at være i et projekt som bliver større og større og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at skabe de bedste rammer og oplevelser for vores medlemmer og samarbejdspartnere”.    Timmy Pedersen

Timmy Pedersen bl.a. til at blive ansvarlig for laugets aktiviter til næste års Danmarks mesterskaberne og Nordic cocktail cupFoodExpo.

Ønsker du at komme i kontakt med Timmy kan du finde hos informationer her: Om os