16/11/2019 | 11:04
Kategorier: General

Nordic Cocktail Cup

Vi er utrolig stolte over at have genopfundet en konkurrence fra gammel tid, sammen med Foodexpo. I samarbejde med Herning Messecenter og de andre Skandinaviske og Nordiske lande, afholder Dansk Bartender Laug ‘Nordic Cocktail Cup’ på den sidste dag til næste års Danmarksmesterskaber.
Nordic Cocktail Cup er en konkurrence hvor de Nordiske lande kommer til Herning for at dyste mod hinanden og kåre Nordens bedste bartendere.

Vinderen af DM i cocktail 2019 har første priotet til at repræsentere danmark ved Nordic Cocktail Cup den 24 marts. Såfremt vinderen ikke ønsker at deltage tilfalder pladsen nr. 2. osv.

Sponsorproduktet ved dette års Nordic Cocktail Cup er Geranium gin.

Der skal benyttes minimum 3cl Geranium gin i opskrifterne til Nordic Cocktail Cup.

 

Nordic Cocktail Cup består af

Vinderen af Danmarksmesterskaberne i Flair er forpligtiget til at repræsentere Danmark i Nordic Flair Cup. 

Bedst placerede bartender til DM i Flair og Klassisk cocktail vil få mulighed for at repræsentere Danmark ved dette års Nordic Cocktail Cup d. 24 marts.  Til dette års Nordic Cocktail Cup er geranium gin sponsor og skal bruges. 

Blandt de 30 deltagere udvælges en bartender til at repræsentere Danmark ved Nordic Monin Cup.

Regler til Nordic Cocktail Cup, Nordic Monin Cup og Nordic Flair Cup

Konkurrenterne skal forberede 5 cocktails.
Bartenderen skal udvise kreativitet inden for teknik, opskrift og selvfølgelig præsentationen af ​​cocktails.
Konkurrenten skal bruge mindst 3 cl sponsorproduktet i cocktail. Der er ingen grænser for ingredienser.

Sponsor products: 

Nordic cocktail cup: Geranium Gin 3 cl
Nordic Monin cup: Monin sirup eller likør 3 cl
Nordic flair cup: Rooster Rojo Tequila 2 cl og Modo sirup 2 cl 

Tilladt brug i konkurrencen: 

Der er ingen teknisk jury på scenen, men de fungerende dommere vil verificere den rigtige opskrift.

Tidsfristen for forberedelse af garnish i Prep rummet er 15 minutter. Enhver form for forudtilberedt garnish er ikke tilladt.

Som udgangspunkt skal bartenderen medbringe alt.

I løbet af konkurrencen skal konkurrenter præsentere sig i hans/hendes fuld bartenderuniform fra det firma, han / hun arbejder for.

Opskriften skal indsendes seneste d. 17. marts. Alle opskrifter, der sendes efter deadline, accepteres ikke!
På scenen er tidsgrænsen 8 minutter for 5 drinks. Alle konkurrenter skal være parate til at beskrive inspiration bag deres cocktailoprettelse på engelsk.

Der er ingen kategori til cocktails. Bare vær dig selv, og gør hvad du end vil, og vis os dine bedste evner.

FLAIR følger IBA reglerne.