12/04/2022 | 15:30
Kategorier: General

Bartenders favorit – Inco Cash & Carry

Det er med stor glæde at vi hos Dansk Bartender Laug forlænger vores samarbejde med Inco Cash&Carry. Inco Cash and Carry, som er en del af Dansk Cater, er Danmark største Cash&Carry. Inco har de sidste mange år haft en fast plads i bar, spiritus og cocktail branchen og har ligeledes i flere år været en fast supporter af branchen.

Inco Cash & Carry er en af Danmarks største fødevaregrossister, der sælger isenkram, førevarer, drikkevare og spiritus til hotel og restaurationsbranchen. Fordelt på byerne Aarhus, Glostrup og København leverer de til landets barer, cafeer, hoteller og restaurationer.

Derfor er det er med rigtig stor glæde at vi har valgt at indgå i et endnu tættere samarbejde. Inco vil fremadrettet være den anbefalede spiritus grossist og en fast økonomisk supporter af Dansk Bartender Laug, vores konkurrencer, setup mm.

Som noget helt nyt, kan vi nu tilbyde vores medlemmer et gratis Inco kort, så uanset om du er Bartender, barchef eller bestyrer, vil alle medlemmer fremadrettet have mulighed for at handle hos Inco. Kortet vil være registeret i Laugets CVR nummer og vi har sikret os eksklusive rabatter på de brands Lauget har indgået samarbejde med. Flere af disse brands kan bl.a. ses under vores samarbejdspartnere.

 

Hvordan får jeg et inco kort?

 

Kortet er gyldigt, så længe man er medlem. Ved opsigelse af medlemskab vil Inco blive informeret hvorefter kortet vil blive opsagt.

Bliv medlem af Dansk Bartender Laug allerede idag. Støt op omkring vores branche!