19/03/2022 | 11:40
Kategorier: General, Pressemeddelelser

Bartenders favorit – Hoshizaki

Taler vi isterninger til drinks eller nedkøling er der ingen vej uden om den toneangivende japanske producent af ismaskiner, Hoshizaki. I 2019 indgik Dansk Bartender Laug og Hoshizaki i fælleskab et samarbejde, for at sikre den danske bartender scene og ikke mindst de danske bartendere øget viden og fokus på kvalitets is.

Hoshizaki blev stiftet af Shigetoshi Sakamoto i 1947. Selskabet udviklede Japans første fuldautomatiske ismaskine tilbage i 1965 – og siden dengang er det gået stærkt. I dag spænder sortimentet over alt fra ismaskiner til dispensere, køleskabe og sushimontre, alt sammen naturligvis produceret til professionelle brugere af køkken- og fødevareudstyr.

I 2008 fusionerede Hoshizaki med den hæderkronede danske køle- og frysespecialist Gram, der har mere end 120 års erfaring med kommercielle hvidevareløsninger. Resultatet er blevet en velfungerende sammensmeltning af gennemtænkt japansk ingeniørkunst og det velkendte og indflydelsesrige danske design.

At Hoshizaki også er bannerførende, når det kommer til ensartet produkt kommer ikke bag på branchens mange professionelle bartendere, cafeejere og restaurantchefer, der har haft maskinerne stående i årevis. Da mere end halvdelen af glasset fyldes med is, er det vigtigt at den er både klar, ekstrem tæt og ensartet – og på de parametre leverer frysegiganten til fulde med krystalklar kvalitets is, der kan flankere enhver cocktail. At sortimentet af maskiner heller ikke kræver konstant opmærksomhed eller vedligeholdelse er blot endnu et plus. Hoshizaki er ganske enkelt ensbetydende med pålidelighed og driftsikkerhed.

I en tid med blikket rettet stramt mod klimaforandringerne er der heller ingen vaklen hos Hoshizaki. Selskabet har forpligtet sig til at skabe en bæredygtig fremtid, hvor det energibesparende udstyr og et verdensomspændende netværk af passionerede teknikere er med til kontinuerligt at forbedre sortimentet, for der igennem at indvarsle en lysere morgendag.

Danmarksmesterskaber og vidensdeling

Hos Dansk Bartender Laug er vi stolte over vores samarbejde med Hoshizaki, som vil bidrage til at oplære og informere danske bartendere i og omkring isteringer, maskinen, rengøring og den generelle fødevaresikkerhed som følger med brugen af isterninger. Ligesom så mange andre fødevare elementer er det vigtigt at sikre sig et godt kendskab i forhold til håndtering af isterninger – Derfor er vi glad for at vi i samarbejde med Hoshizaki kan sikre vidensdeling inden for dette.

Grundet den høje kvalitet  anvender Dansk Bartender Laug Hoshizaki isterninger i forbindelse med deres arrangementer og vil ikke mindst være en essentiel del af laugets Danmarksmesterskaberne I cocktail og mocktailFoodexpo 2022.

Se mere: Hoshizaki-europe.com
Forfatter: Thomas Tanggard