Hovedsamarbejdspartnere

Inco Logo

Inco

En fødevaregrossist – og meget mere! Med et kæmpe udvalg af alt fra spiritus til frugter m.m. Det hele startede i 1922 i Kødbyen i København.

Besøg
Lyre's Spirit Logo

Lyre's Spirit

Lyre's Spirit er blandt verdens bedste og mest anerkendte non-alkoholiske spirits og anbefalet af bartendere verdenen over.

Besøg

Agentur / Brands

Hoshizaki ismaskine Logo

Hoshizaki ismaskine

Verdens bedste is - Siden Hoshizaki blev grundlagt i Japan for 70 år siden har entreprenørånden været virksomhedens kerne

Besøg
Hammer&Son Logo

Hammer&Son

En lille familievirksomhed og producenterne af Geranium Gin og Old English Gin. Begge gin's er blevet tildelt højt, og vi er stolte over at se dem blive brugt af de bedste bartendere overalt i verden.

Besøg
Interbrands Logo

Interbrands

Interbrands Wines & Spirits Nordic er, som navnet antyder, en pan-nordisk virksomhed med egne kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Interbrands handler med vin og spiritus til dagligvarehandlen samt til det nordiske travel retail marked.

Besøg
Bar dJus Logo

Bar dJus

Friskpresset juice til gastronomi og cocktails BAR’ DJUS producerer 100% friskpresset juice. Juicen er ubehandlet, koldpresset og filtreret. Der af navnet BAR’ DJUS – Bare juice, ingen pasteurisering eller konservering.

Besøg
Plusice Logo

Plusice

Plusice.dk har et stort udvalg af alle former for is til din fest. Vælg mellem isterninger, knust is, tøris, isblokke og isskulpturer.

Besøg
Hamilton beach blender Logo

Hamilton beach blender

Hamilton Beach Commercial er nok det mest kendte blender mærke blandt danske og nordiske bartendere. Hamilton Beach Commercial har i mange år været "The blender" i bar-branchen og vi er glade for med vores nye samarbejde, at kunne fokusere og oplære bartendere i korrekt og effektiv brug af blendere.

Besøg

Brands

Angostura rom Logo

Angostura rom

En af Caribiens førende rom-producenter med stort sortiment af rom brands og de førende markedsledere af aromatisk bitter   Angostura Bitters er for cocktails, hvad salt er for mad. Officielt Verdens mest populære bitter skabt helt tilbage i 1824.   Angostura Rom The house of Angostura består af en lang række prisvindende rom i forskellige elegante aftapninger.

Besøg
Kyro Logo

Kyro

Finsk producent af Whisky, gin mm. Vinder af prisen ”Bedste gin til Gin & Tonic” 2015 i den prestigefyldte “international Wine and Spirit Competition” (IWSC).

Besøg
Elijah Craig Logo

Elijah Craig

Elijah Craig bourbon fra Hill Distillery. Brand anerkendt af bartendere verdenen over for dens lækre smag og gode kvalitet.

Besøg
Bernheim Logo

Bernheim

Bernheim fra Hill Distillery. Brand anerkendt af bartendere verdenen over for dens lækre smag og gode kvalitet.

Besøg
Larceny Logo

Larceny

Larceny er en såkaldt Small Batch-bourbon, hvor Master Destiller blender sin whiskey på basis af 200 fade eller mindre. Larceny er skabt af vinterhvede, som giver en let krydret, frugtig og silkeblød drik.

Besøg
Rittenhouse Logo

Rittenhouse

Rittenhouse Rye Whiskey er et prisvindende amerikansk brand af Straight Rye Whiskey der blev grundlagt tilbage i 1934 af Harry Publicker i Mayland. Rittenhouse Rye Whiskey bliver i dag destilleret og distribueret af Heaven Hill Bernheim Distillery i Louisville, Kentucky.

Besøg
Pikesville Logo

Pikesville

Pikesville Straight Rye whisky

Besøg
Fighting Cock Logo

Fighting Cock

"The bad boy of Bourbon" Fighting Cock er aftappet med en robust 103 Proof

Besøg
Illva Saronno Logo

Illva Saronno

- Disaronno // Likør - Tia Maria // Kaffe likør - Zucca Rabarbaro // Bitter – Illvia Saronno er kendt for deres verdensomtalte likører. Alle produkter er fremstillet på ”den rigtige Italienske måde” her bygges på et ældgammelt og traditionelt håndværk med en unik og frisk flair.

Besøg
Montenegro Logo

Montenegro

- Amaro Montenegro - Select Aperitivo - Vecchia Romagna – Group Montenegro er endnu en italiensk spiritus-producent. Montenegro kan prale af deres succesfyldte og stærkt differentieret produkt-porte-folio. Alle Montenegro brands har usædvanlig høj fokus på kvaliteten af produkterne.

Besøg
Writers Tears Logo

Writers Tears

Er en kritikerrost og prisvindende rekreation af den historiske whisky-stil fra det 19.århundrede.

Besøg
Titos vodka Logo

Titos vodka

- Tito’s Handmade Vodka produceres i Austin, Texas i statens ældste destilleri og er USA’s hurtigst voksende vodka-brand. Vodkaen er fremstillet af 100% majs, og er altså derfor glutenfri.

Besøg
Opihr gin Logo

Opihr gin

Opihr gin En premium krydret gin fra folkene bag Quintessential vodka. Sammen med nogle af de almindelige planteekstrakter, du ville forvente i en London Dry, infunderede de også cubeb fra Indonesien, sort peber fra Indien og marokkansk koriander for en unik krydret smag.

Besøg
Jura whisky Logo

Jura whisky

– Den vidtberømte og prisvindende JURA whisky er ikke lige så røget som på naboøen Islay, men besidder stadig de helt særlige smagsnuancer der kendetegner en rigtig Ø malt fra Skotlands vestkyst.

Besøg
Rooster Tequila Logo

Rooster Tequila

Made from 100% top quality agave juice, Rooster Rojo® is aged in controlled humidity to ensure a stable and sustainable process. Each batch is blended to ensure a consistent and delivered-to-perfection taste palate. The rooster – a well-known symbol of Mexico – was a natural choice, with the red rooster (the king of roosters) seeming especially appropriate.

Besøg
Anholt Logo

Anholt

En fremadstormende dansk gin, med håndplukkede enebær og vand fra Kattegat Øen Anholt. På en elegant og rustik facon bringer den smagen af gin tilbage, hvor den hører hjemme. Mindre Pis, Mere Gin

Besøg

Nordic IBA Partners

Svensk bartender gille Logo

Svensk bartender gille

Svensk bartender gille - Samlestedet for svenske bartendere

Besøg
Norsk bartender forening Logo

Norsk bartender forening

Norsk Bartender forening - Samlestedet for Nvenske bartendere

Besøg
Bartenders Club Iceland Logo

Bartenders Club Iceland

Bartenders Club Iceland - Samlestedet for islanske bartendere

Besøg
Finnish bartenders association Logo

Finnish bartenders association

Finnish bartenders association - Samlestedet for Finske bartendere

Besøg