23/07/2012 | 21:43
Kategorier: General

Wörthersee International Cocktail Cup 2012

Wörthersee International Cocktail Cup 2012 med Kim Hass og Rasmus jus.

Rasmus Just og Kim Hass repræsenterede Danmark ved Wörthersee International i Østrig i sidste måned. Der var deltagere fra: Østrig, Slovenien, Italien, Grækenland, Luxembourg, England, Tyskland, Tjekkiet, Armenien, Ungarn, Polen og Mexico. 43 deltagere i alt hvoraf 8 var juniorer fra Østrig.

Arrangør af konkurrencen var tidligere IBA verdensmester Mario Hofferer og hans team fra cocktailworldchampion.com, Det var tydeligt at se at konkurrencen var arrangeret af en der har deltaget i mange konkurrencer, der var tænkt på alt ! Lige fra velkomst komité, shuttle service, anskaffelse af sær produkter, presse, sponsorer, til limousine service til deltagere.

Konkurrencen var meget fri for restriktioner, det vil sige at man måtte bruge simple infuse og der blev opfordret til molekylær bartending samt der var fri tid til garnish, der skulle dog indgå Schlumberger sparkling wine og Pago juice i opskriften.

På scenen skulle der laves 4 cocktails foran et dommer panel på 5 personer, som hver havde en tablet hvor point blev lagt på direkte og overført til database. Der blev bedømt på de sædvanlige punkter, udseende, aroma og smag herudover blev navn, tema, teknik også bedømt og hver deltager skulle afslutningsvis forklare inspiration, tankerne bag og generelt forsvare sin cocktail.

Trods det meget stærke felt med meget innovative cocktails og meget flotte garnishes lykkedes det den danske delegation at vinde sølv og bronze. Konkurrencen blev vundet af Giannis Zachopolos fra Grækenland

Kim Hass Cocktail som vandt sølv:
Navn Sweet summer sunset

Se flere billeder i galleriet !
Er du ikke allerede medlem, så bliv medlem allerede idag: Bliv bartender Medlem