25/09/2018 | 11:17
Kategorier: General

WCC2018 – Nu skal vi forsvare de danske farver

Kære Medlemmer,

På mandag rejser vores 2 deltagere af sted til Tallinn, Estland for at kæmpe om det officielle verdensmesterskab i classic cocktail og flair 2018.

Med sig har de formand Jannick Gram og næstformand Frederik Jeppesen, og det har ikke være helt nemt at få det til at lykkedes efter vi havde et stort hul der skulle lukkes, på baggrund af et meget dyrt VM i Øksnehallen sidste år.

Med hjælp fra gode kollegaer og sponsorer (Pernod-Ricard og Geranium Gin) har vi fornøjelsen af at kunne sende vores delegation afsted og det vi rigtig stolte over. Det har vist sig, at der stadig er stort belæg for et laug i Danmark, mere om dette og vores fremtid efter det forestående VM.

Timo Mikkelsen fra No Stress i København skal kreere den klassiske cocktail, og Christophe Daudigny fra den endnu ikke åbnet Taboo Lounge i Århus skal svinge flaskerne kompliceret nok til at at imponerende de kræsne dommere. DBL er vanvittigt glade for den dedikation og vilje begge har udvist op til denne konkurrence, så vi er meget spændt på resultatet.

Vi har i øvrigt valgt at dele hele oplevelsen med alle der kunne være interesserede igennem vores instagram profil som i kan følge via dette link: https://www.instagram.com/danish_bartenders_official/. her vil vi dele opskrifterne på deres deltager cocktails og give en masse indhold til vores tur samt meget mere.

Tak til alle der fortsat støtter op!

OPDATERING 15/10.

En god indsats fra begge bartendere gjorde at vi fik en flot pris hjem fra Tallinn!

Timo Mikkelsen gjorde fin figur i sit heat men måtte tage til takke med en 9. plads i sin kategori, hvilket var noget overraskende da han blot havde 1 enkelt fejl i teknik, DBL bakker i hvert fald op omkring hans indsats, og kan i den grad godkende hele hans planlægning og præstation.

Christophe Daudigny havde mange uheldige tab i sit heat men kom usædvanligt stærkt igen da han, med snilde må vi indrømme, under Gallamiddagen blev annonceret som vinder af “Best Flair Cocktail 2018”. Uheldigvis var Chris taget hjem, da han er igang med at åbne ny bar i Århus, formand Jannick Gram tog imod prisen på vegne af Chris og det var med stort bifald da selvsamme undskyldning blev begrundelsen for hans fravær. GODT GÅET CHRIS!!

DBL vil i den forbindelse takke begge bartendere for en rigtig god tur, der også bød på en masse nye spændende planer og bekendtskaber med de andre lande.

Er du ikke allerede bartender medlem, så bliv medlem allerede idag: Bliv bartender Medlem