11/01/2012 | 8:50
Kategorier: General

VM Warszawa 2011

Dette år var specielt da det var i forbindelse med 60-års jubilæet for IBA, dette er naturligvis også lidt ekstra specielt for DBL da vi er blandt de lande der grundlagde IBA.

Med i den danske delegation var Formand Maria Magdalena, WCC deltager Hardeep Rehal, WFC deltager Jesper Callisen og Sekretær Kim Hass, herudover var vores tidligere formand Freddy Tofte Hansen med som IBA-treasury ansvarlig, derudover var Freddy indstillet til Angelo Zola prisen. Denne gik dog til Jose Ancona som afgående VP for Nordamerika. Se hele bestyrelsen her: DBL Bestyrelsen  

På førstedagen var der IBA møde, her blev det offentliggjort at VM 2012 afholdes i Beijing fra den 7. -12. oktober. Efter oplæg fra både Skotland og Sys Afrika og Tjekkiet, besluttede bestyrelsen  at VM 2013 afholdes i Prag.

Dette skete dog med lidt protester da flere mener at beslutningen var taget allerede inden de pågældende lande havde fremlagt deres bud. Der var valg til bestyrelsen og denne forblev uændret igen her var der utilfredshed med proceduren.

Klassisk konkurrence:

Hardeep konkurrerede i Sparkling klassifikationen. Idet Danmark havde trukket Mozart Chocolate Spirits som produkt, var det en stor udfordring at kreere en opskrift.

Choc a la Fluff:

1,5 cl. Dry Chocolate Spirit, Mozart
3 cl. Gomme, Monin
2 cl. Lime Juice
1 cl. Æggehvider
9 cl. Champagne, Piper Heidseck
5 blade frisk Eucalyptus

Flair konkurrence:

Jesper Callisen leverede et rigtigt flot show med få fejl det var desværre ikke nok til at gå i finalen, det gjorde til gengæld Vaslav Abraham Tjekkiet, Dusan Janjatovic Kroatien, Marek Polushny Polen, Tom Dyer UK ,Goran Ilsic Serbien og Sergey Bulakthin Rusland. Jesper fik en 8 plads som er den højeste nogensinde for DK. Sidste bedste pladsering til VM var en 12. Plads som blev tildelt Kim Hass.

Fireplace Symphony:

2 cl. 7 yrs., Havana Club
0,5 cl. Anejo Special, Havana Club
2 cl. Dark Chocolate, Mozart
2 cl. Gordon Jaune, Grand Marnier
1 cl. Sucre de Cane, Monin

Vindere til VM 2011:

Super finalen: Takafumi Yamada; Japan
Teknisk pris: Takafumi Yamada; Japan
Art Deco (bedste pynt): Christina Pimenta; Portugal
DNA (bedste navn): Takafumi Yamada; Japan