17/08/2013 | 14:33
Kategorier: General

VM 2013 i Prag – Dag 1

Så er den første konkurrencedag til VM i bartending overstået. I dag skulle det afgøres hvem der kunne lave den bedste ikke alkoholiske cocktail med Mattoni danskvand som hovedprodukt. Her var det Niklas Frank fra The Union, der skulle forsvare de rød/hvide farver, hvilket han gjorde med en syrlig, men frisk, kreation bestående af bladselleri, chili, citron, vaniljesirup og danskvand. Ha pyntede denne med en slange med en krop i bladselleri og tunge af chili.

Niklas’ cocktail blev velmodtaget af juryen, men desværre kvalificerede han sig ikke til finalen og den videre konkurrence om pengepræmien på 10000 dollars.

Resten af dagen står på afslapning efter en lang rejse og en lang konkurrence dag på Hilton hotellet i Prag. I morgen skal formand Helle Aslak og sektretær Daniel Rasmussen deltage i diverse bestyrelsesmøder for at arrangere kommende internationale konkurrencer og masterclasses, hvor vi håber at det danske Laug får afgørende indflydelse.

Se billeder fra dagen i albummet på Facebook eller du kan følge konkurrencen via live stream på følgende link:http://ibameeting.playo.tv/day-1.aspx

Er du ikke allerede medlem, så bliv medlem allerede idag: Bliv bartender Medlem

Vi shakes ved
DBL