22/03/2017 | 9:49
Kategorier: Generalforsamlinger

Opdatering – Referat Generalforsamling 2018

Kære Venner,

Nu til den helt store opdatering.

Først til en lille issue som jeg gerne vil have på plads.

”På vegne af DBL har jeg besluttet at imødekomme Michael Dahlstrøm med en officiel undskyldning.

Michael Dahlstrøm har under flere lejligheder, bl.a. ved Danmarksmesterskaberne i 2017 og 2018 været uretfærdigt behandlet som deltager, hvilket har forpurret hans mesterskabschancer og unødvendigt sat ham i dårligt lys.

Endvidere undskyldes der for injurier mod ham der var tilfældet ved laugets opslag omkring flairkategorien april 2017 samt en ureglementeret udelukkelse ved mesterskaberne i 2015.

DBL håber at Michael Dahlstrøm fremadrettet stadig ønsker at yde sit bidrag til flairkategorien og at vi kan nyde godt af hans indsats overfor kommende flairtalenter sammen med de øvrige etablerede flairtendere.”

Herfra følger en meget vigtig opdatering!


Opdatering Generalforsamling Dansk Bartender Laug D. 25. februar 2018.

DBL, CCA og LetsMake, afholdte generalforsamling .

En kort konklusion herfra, og det jeg går videre med.

De store spørgsmål er om DBL er relevant nok til at fortsætte, ligeledes om samarbejdet med IBA giver nok mening på den korte bane.

Forhåndsgodkendt “valgt” bestyrelse

Jannick Gram – Formand

Frederik Jeppesen – Næstformand

Timo Mikkelsen – Kasserer

Mathias Daa Løfgren- Sekreter/suppleant

Claus Petterson- Bestyrelsesmedlem/suppleant

Nye bestyrelsesmedlemmer:

Lauget i sig selv har ikke de ressourcer der skal til for at overleve i dets nuværende format, hvorfor den formidlede model (honorar til bestyrelse og formand) vækker både begejstring og forargelse. Efter en del møder og en masse telefonsnak, samt en række betydningsfulde mails fra folk som gerne vil være en del af gamet så virker det til at man bør nedlægge lauget og f.eks fortsætte i et format hvor det bliver drevet via CCA, hvor hjemmesiden vil blive omlagt afhængig af de midler der bliver til rådighed.

Indtil denne beslutning er endeligt, bliver der afholdt et sponsormøde, dette indkaldes der til i næste uge, dette bliver udelukkende for sponsorer. Her vil jeg udarbejde opdaterede materialer.

Af kommende events og som en del af aftale med de nuværende sponsorer, så planlægges der at afholde 3 arrangementer i København, Odense og Århus for at erhverve medlemmer. I dette sammenhæng påtænkes der at involvere sponsorerne som kan give deres mening til kende på mødet.

Når sponsormødet er på plads, indkaldes der igen til generalforsamling, denne gang en ekstraordinær, her vil den endelige plan godkendes.

Jeg håber denne opdatering er let at fordøje, for det bliver simpelthen en roman hvis alle skulle have alt med. Alle spørgsmål bedes sendt til president(a)bartenderen.dk

For god ordens skyld vil jeg nævne at intet er afgjort, alt hvad der foregår nu. forbeholder jeg mig ret til at redigere i og navigere efter bedste interesse for vores kommende bartendere, de er min første prioritet.

Dbh,

Jannick Gram
Er du ikke allerede bartender medlem, så bliv medlem allerede idag: Bliv bartender Medlem