17/06/2015 | 11:43
Kategorier: General

Øresundskampen: Danmark VS Sverige

denmark-vs-sweden
Nu har du hermed muligheden for, at repræsentere Danmark mod vores kære rival og naboland Sverige! Dansk Bartender Laug har i samarbejde med Svensk Bartender Gille nemlig valgt at genindføre Øresundsskampen!

Øresundsskampen er en gammel, traditionsrig konkurrence hvor de bedste bartendere for Sverige og Danmark plejede, at dyste mod hinanden for, at vinde en pokal og den eftertragtede håneret.

Læs mere om: Svensk Bartender Gille

Traditionen tro, afholdes Øresundskampen på neutral grund, og du inviteres derfor med på øen Hven, som ligger midt i Øresund. Udover muligheden for, at gøre den danske barscene stolt, vil du opleve Hven på den helt rigtige måde, med en guided rundvisning på øen og Spirits of Hven destilleri.
Du vil være en del af et tremands hold bestående af bartendere fra Danmarks bartender elite. Der skal konkurreres mod et lignede hold fra Sverige i tre forskellige discipliner.
Disse discipliner vil være:
1. viden,
2. kreativitet
3. klassiske cocktails.
(Flere oplysninger og regler kommer op til konkurrencen)

Øresundskampen vil blive holdt i dagene fra 6. Til den 8. Juli.
Den 6/7, møder du dine holdkammerater og dine konkurrenter. Derefter vil der være rundvisning og spiritussmagning på Spirits of Hven’s destilleri. Dagen afsluttes med en fælles middag.
Den 7/7, er konkurrencedag med tilhørende ”Dansk” sejrsfest om aftenen.
Den 8/7, har vi en frokost sammen før hjemrejsen.
På vegne af DBL håber vi, at du benytter mulighed for, at tage udfordringen op og være med til at bringe stolthed og sejr til den danske barbranche.

Send en kort tekst til vp@bartenderen.dk, inden den 20.juni og forklar hvorfor det er dig vi skal vælge for, at få chancen for en fantastik oplevelse med alt betalt
Er du ikke allerede bartender medlem, så bliv medlem allerede idag: Bliv bartender Medlem