15/01/2022 | 18:32
Kategorier: General

Ny Sponsor for DBA: Lyre’s Non-alcoholic

Det er med stor glæde at byde Lyre’s Non-Alcoholic Spirit og den danske importør Spirit of Scandinavia velkommen som ny hovedsponsor til Dansk Bartender Laug for de kommende Danmarksmesterskaber i Mocktails 2022.

Som del af den globale trend og innovation inden for non – alkoholiske drinks og destillater, er lauget glad for at være aktive og trendsættende ved at afholde Danmarksmesterskab i non alkoholiske drinks / Mocktails den 27. marts 2022 i Herning.

I takt med etablering af et nyt mesterskab er vi utrolig stolte over at have indgået samarbejde med en af verdens største udbydere af anerkendte non-alcoholic brands: Lyre’s Spirit. Ikke blot vil Lyre’s Spirit levere produkter af høj kvalitet, de vil ligeledes bidrage til at øge seriøsiteten og hæve baren inden for mocktails på den danske bartender scene.

Et brand skabt til den næste trend inden for drinks: de alkoholfrie!

Lyre’s Spirit er produceret af de fineste naturlige essenser, ekstrakter og destillater fra de fire verdenshjørner, og med deres brede portefølje af varianter kan Lyre’s bidrage til at skabe udgaver af de klassiske cocktails næsten som man kender dem. Lyre’s er ikke blot verdens mest prisvindende alkoholfri spiritusmærke, det er nu også i over 50 forskellige lande med deres sortiment af 13 unikke ikke-alkoholiske varianter, der er designet til at hylde smagene fra verdens mest klassiske spiritus’er.

De kommende Danmarksmestre kommer til at mixe med det mest prisvindende brand.

I 2022 afholdes Danmarksmesterskaberne i mocktails på FoodExpo, Nordens største bar- restaurant- og fødevaremesse. Til dette mesterskab vil Lyre’s Spirit være officiel hovedsponsor. I Danmark er det Spirit of Scandinavia som er distributør af Lyre’s Spirit, hvor Brian Holm Anthonsen bl.a. udtaler sig om samarbejdet med Lyre’s Spirit & DBL:

”Lyre’s har vundet smagspriser i samtlige lande det er repræsenteret i. Derfor var det naturligt at sponsorere Dansk Bartender Laug. Særligt i konkurrencesituationer, hvor de bedste konkurrerer med de bedste, skal produkterne være i orden. Vi glæder os til at være med til at løfte baren sammen med lauget og håber på at mocktail-konkurrencen vil give os fremtidens klassikere inden for alkoholfrie drinks.” Siger Brian Holm Anthonsen og tilføjer:

”Spirit of Scandinavia (SOS) er en specialiseret importør og distributør at premium af vin, spiritus, og ikke-alkoholiske drikkevarer. SOS har et indgående kendskab til de nordiske markeder og målet er er at implementere nye og innovative måder hvorpå man kan samle producenter, distributører, medier og brands på. Og det første brand er det Australske alkoholfri brand.”

 

I Danmark er bl.a. disse varianter tilgængelige:

Info om Lyres: