26/08/2019 | 20:11
Kategorier: General

Marketing og SoMe praktikant

Kan du lide cocktails, interesse i bartending og natteliv eller har du/er du måske bartender, så se her!
Som en del af laugets udvidelse og øget eksponering over de sociale medier søger vi en praktikant der kan være med hvor det sker. Om det er med til bar events, smagninger eller messer. Vi søger dig som vil kunne hjælpe med at øge vores Sociale og markedsføringsmæssige eksponering.

 

Vi er på jagt efter en praktikant, der de næste 3 – 6 måneder vil slutte sig til vores lille, men ultra dedikerede team, og minimum 15 timer om ugen arbejde målrettet på at eksponere Dansk Bartender Laug, vores værdier, lækre cocktails og spændende masterclasses.

Som praktikant hos Dansk Bartender Laug får du rig mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du får ansvar for og stor indflydelse på dine opgaver, vi har derfor brug for dig der kan og vil arbejde selvstændig. 

Som Marketing og SoMe Praktikant er din overordnede opgave at drive trafik til DBL’s Instagram og facebook side.

Dine primære opgaver:

Du vil være i tæt dialog med lauget event koordinator og sammen vil i være med til at danne rammerne for Dansk Bartender laug 2.0

Vi mener den rigtige kandidat ser sådan her ud:

Efter praktikforløbet håber vi, kan der potentiel være mulighed for ansættelse og yderligere opgaver.

Vi har kontor på Amagere, tæt på metro og bus.

Vi holder løbende samtaler, så skriv til info (a) bartenderen.dk inden d. 31 November  –   vi glæder os til at høre fra dig!