09/04/2014 | 5:36
Kategorier: General

Frivillige til Jägermeister barerne på Roskilde Festival 2014

Kære Alle.
Så er det blevet tid til at finde frivillige der er interesseret i at arbejde i, eller omkring, vores fantastiske Jägermeister barer på Roskilde Festival. Vi skal bruge alt fra Bartendere, Afryddere, Gående Salg, Spil Værter, Nattevagter m.m.

Vi har en bar ude på camping, hvor man har mulighed for vagter i perioden d 28.6 til d. 7.7, vagterne løber dermed både under warm-up og selve festivalen. Til gengæld skal man arbejde 4×8 timer. (Vi har også behov et mindre antal personer dagene op til).

Vi har også en bar på selve festival pladsen. Her har man mulighed for vagter fra d 3.7 til d 7.7, mod at alle vagterne ligger under selve festivalen, så skal man kun arbejde 3×8 timer. (Vi har også behov et mindre antal personer dagene op til).

Det er ikke muligt at blande vagterne fra de 2 barer. Ud fra jeres ansøgning vælger vi hvilke arbejdsroller man får. Vagtønsker opfyldes ikke.

Vi tilbyder et Roskilde Festival armbånd, plads til overnatning på medarbejder camp (medbring eget telt).

For blive udvalgt skal du skrive til nedenstående mail, og så vælger vi de egnede ud. Samt du skal kunne hente dit armbånd d 17/6 kl 17 i København, til infomødet.

Oplys følgende:

Der er KUN adgang til medarbejder camping hvis det er bestilt inden 31.5.14.
Sendes til: jmpersonale2014@gmail.com
Først til mølle princip, seneste tilmelding 31.5.14.
Kun personer over 18 år vil komme i betragtning.
Glæder os til at få samlet et fantastisk hold 

Mvh.
Jägermeister teamet Danmark.
Er du ikke allerede bartender medlem, så bliv medlem allerede idag: Bliv bartender Medlem