20/04/2014 | 12:11
Kategorier: General

DBL-tur til Spirit of Hven

Kære alle sammen,

Først og fremmest tusind tak for et dejligt DM – det var en sand fornøjelse at planlægge og afvikle for jer, og vi glæder os allerede til næste år.

Så er programmet for vores besøg til HVEN-besøg på søndag på plads:
– Vi mødes på København H kl. 09:15 under uret, hvorefter at vi vil tage ørestadstoget til Landskrona.
– Herfra vil vi sejle over til Hven kl. 11:30
– Her vil Spirit of Hven først byde på frokost i deres restaurant, hvorefter de vil inviteres os på besøg i deres destilleri og deres laboratorium, hvilket afsluttes med en velfortjent kaffepause.
– Når kaffen er nydt, så vil de åbne dørene op for en Spirit of Hven masterclass og destillatsmagninger. Når masterclassen er overstået og frem til at bussen kører retur, så er der fri leg og mulighed for at nyde den smukke ø og forhåbentlig det dejlige forårsvejr.
– kl. 16:15 begynder vi rejsen hjem igen og vi ankommer til København H klokken 19:28.

Denne meget spændende, hyggelige og lærerige søndagsudflugt kommer til at koste 280 kr., hvilket kommer udelukkende til at dække transportudgifterne – mad, kaffe og alt andet er givet til DBL af vores samarbejdspartner Spirits of Hven.

Man tilmelder sig turen ved at overføre 280 kr. til DBLs konto (1551 Konto nr: 5076218) senest onsdag d. 23. april kl. 23:59 – så vi kan bestille mad i restauranten og købe tog og færgebilletter.

Vi glæder os til at se dig og ser frem til en rigtig hyggelig dag i dejligt selskab.

Er du ikke allerede bartender medlem, så bliv medlem allerede idag: Bliv bartender Medlem

Mvh.
Dansk Bartender Laug