29/04/2015 | 9:36
Kategorier: General

Historisk foredrag: Cocktail Timeline

A spirituous journey back in time

Mandag d. 1. juni 2015 inviterer Dansk bartender Laug i samarbejde med Interbrands Wines & Spirits dig til et unikt historisk foredrag, der vil tage dig på en rejse fra den første punch til den neo-klassiske cocktail sammen med Henrik Steen Petersen:

Cocktail Timeline sender dig tilbage i tiden til dengang gin hed Jenever, cola’en ikke var opfundet, sugerøret var et strå, is blev hentet fra de bundfrosne søer og cocktails var ’stirred and strong’.  Fra dengang datidens bartendere var rockstjerner, spiritus blev forbudt i USA, Harvey Wallbanger blev kongen af cocktails og til i dag – og måske i morgen.

Cocktail Timeline er ikke kun tør historie om cocktails gennem tiderne, men også et gensmag af mange af de gamle klassikere. Klassikere der i dag er fundamentet for den anden gyldne cocktailtidsalder vi nu befinder os i.

Præsentation af Henrik

Henrik Steen Petersen: Drivkraften bag Moltkes Bar, Copenhagen Spirits and Cocktails og Simply Cocktails, hyppig gæst i New Yorks og New Orleans barer, medlem af ’Tales of the Cocktail Seminar Selection Committee’ og drukkenbolt uden attitude og bullshit.

Praktiske informationer

Hvad: Historisk foredrag, Cocktail Timeline

Hvor: Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2, 1302 KBH K

Tid: Mandag d. 1. juni, kl. 18:00

Tilmelding: vp@bartenderen.dk

SU: Senest mandag d. 25. maj 2015, kl. 23:59

Pris: Gratis for alle DBL-medlemmer ellers 100 kr. i entré, der kan betales i døren.
Er du ikke allerede bartender medlem, så bliv medlem allerede idag: Bliv bartender Medlem

Sazerac